You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Move - Kinesitherapie

Een holistische visie staat bij ons centraal.
We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van het letsel of de klacht.

Holistische wijze

Als kinesitherapeuten in Flow benaderen we u op een holistische wijze. We behandelen uw letsel of klacht, en gaan eveneens op zoek naar de onderliggende oorzaak, kwetsbaarheden, en unieke factoren die uw klacht in stand houden tijdens uw dagelijkse activiteit of sportbeoefening.

kinesitherapeutisch onderzoek

Na verwijzing van de arts, voeren we een grondig onderzoek om tot een diagnose te komen. We kiezen samen met jou een behandelingsplan op maat, aangepast aan jouw specifieke wensen en/of (sportieve) doelstellingen.

Onze behandelingen

Onze 1-op-1 behandelingen omvatten o.a. manuele technieken, actieve oefentherapie, en aanvullende methodes (o.a. dry needling, redcord, taping). We streven naar het herwinnen van een balans tussen mobiliteit en stabiliteit, kracht en lenigheid, om in een unieke ‘flow’ jouw persoonlijke dagelijkse en sportieve doelen te behalen. We voorzien daarbij een vlotte communicatie met de arts, trainers, begeleiders e.d., indien van toepassing, en mits jouw toestemming.

Onze praktijk

Leer ons kennen

Marieke Maebe

Marieke is zaakvoerder in Flow en beoefent algemene kinesitherapie en revalidatie, sportgerichte, manuele therapie, autogene drainage bij kinderen en pre- en postnatale kinesitherapie.

Hobby's: lopen & fietsen

Carrière & opleidingen
Simon Cottens

Simon combineert algemene kinesitherapie en revalidatie, sportkinesitherapie, manuele therapie, myofasciale therapie en dry needling.

Hobby's: lopen, fietsen & reizen

Carrière & opleidingen


Jeroen Braekevelt

Jeroen combineert graag algemene kinesitherapie met sportletsels.
Zijn strategie is een mix van manuele en oefentherapie.

Hobby's: Mountainbike en lopen.

Carrière & opleidingen
Janni Dewaele

Janni beoefent algemene kinesitherapie en (sport)revalidatie. Ze combineert hierbij graag een actieve aanpak met manuele therapie.

Hobby's: lopen, fietsen & reizen

Carrière & opleidingen